Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Finn-, infra- és kombi szauna

Infraszaunák, finn szaunák, kombi szaunák építése beltérre és kültérre egyaránt, egyedi igényeknek megfelelően. Látogasson el szauna kiállító termünkbe és konzultáljon szakembereinkkel.

Egyszerű megoldások és luxus kivitel, széles körű, és magas minőségű termékkínálat!

Három fő típusba tartozó szaunáinkból választhat minden kedves megrendelőnk, teljes felszereltségi és beépítési igénnyel. Amennyiben sikerült döntenie, hogy melyik szauna típus felel meg az Ön igényeinek, keressen minket bizalommal.

Szauna típusok

 Finn szauna gyártás: Standard szauna kabinok gyártása mellett igényeknek megfelelően kiépítünk egyedi kabinokat is, egyszerűtől egészen a luxuskivitelig. Finn szaunáink melegítő kályhával, beltérre és kültérre egyaránt megrendelhetőek! Ez a típus nagyobb helyigénnyel rendelkezik, 60-115 °C fokig felfűthető, saját kályhás kabin.

Infraszauna gyártás: Vállaljuk a manapság igen közkedvelt infraszaunák beépítését! Hely- és energiatakarékos (kevesebb idő alatt fűt fel). Hőmérséklete 35-60 °C, alacsony fogyasztással, hálózati felszültséggel működik.

Kombi szauna gyártás: Amennyiben nem tud dönteni, válasszon kombi szaunát, mely az infraszauna és finn szauna tökéletes ötvözete. Előnye, hogy szauna kályhát és infraszaunát is tartalmaz.

Szauna elemek nagykereskedése: Cégünk hatalmas szauna építőanyag és kiegészítő választékkal rendelkezik. A megrendelt termékeket egyedi igényeknek megfelelően kiszállítjuk, beépítjük.

Látogasson el üllői és debreceni bemutatótermükbe és válassza ki ízlésének megfelelő szauna típust, kérje szakembereink segítségét.

 

infraszauna, kombiszauna, finn szauna

Szauna értékesítés és szaktanácsadás:
Dede László +36 20 589 1606
debrecen@panmanfa.hu

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Tel: +36 30 458 2134
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Pesti út 278.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: