A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Három mesés terasztípus - Terasz ötletek

Nincs jobb érzés annál, amikor elégedetten hátradőlünk és élvezzük a nyugalmat egy pohár hűsítő ital mellett. Hallgatjuk a természet zajait, vagy gyönyörködünk a naplementében, és végre figyelhetünk arra...


Három mesés terasztípus - Terasz ötletek


Nincs jobb érzés annál, amikor elégedetten hátradőlünk és élvezzük a nyugalmat egy pohár hűsítő ital mellett. Hallgatjuk a természet zajait, vagy gyönyörködünk a naplementében, és végre figyelhetünk arra a mesés világra, amely körülvesz minket. Sokan kifizetik a drága nyaralást, amelyet csak egy hétig élvezhetnek. De nem lenne jobb, ha otthon nyaralhatnánk minden nap?

Egy megfelelő pihenőhely kialakítása is ilyen csodára képes. A tiszta, rendezett környezet nemcsak megnyugtatóan hat lelkünkre, de helyet is ad a pihenésnek és szórakozásnak. Ha rendelkezel egy szép terasszal és gondolkodsz a felújításán, akkor pár aprósággal modernné és meghitté varázsolhatod! Cikkünkben számos ötletet adunk a megfelelő terasz kielekításához.

Érezd magad a fellegekben! - Modern stílusú teraszok

Modern terasz inspiráció

Egy terasz tökéletesen összeköti a lakóteret a természettel, éppen ezért a kettő közti átmenetet kell képviselnie. Ennél az emeletes épületen lévő terasznál a 'fellegekben' érezhetjük magunkat, melyet az égszínkék bútorral és a napfényt áteresztő POLIKARBONÁTTAL  értek el.

A falra futtatott örökzöld japánlonc pedig nemcsak kellemes illatot áraszt, de még közelebb visz minket a természethez. Ugyanezt éri el a magasminőségű  RÉTEGRAGASZTOTT GERENDA, és a többi fából készült kiegészítő elem is.  

Itt mégtöbb terasz ötletet találsz minimal stílusban!

 

Városi romantika - Városi terasz ötletek

Mini kert a városban 

A nyüzsgő városi élet is adhat kikapcsolódást, persze néha csak akkor, ha nem résztvevői vagyunk, hanem csendes megfigyelői. Ehhez a legjobb a városi balkon vagy tetőterasz, amely tökéletes helyszínt nyújthat.

A szürke és a fekete színösszeállítás nagyon modern hatást kelt, de ezekkel a fekete kovácsoltvas kiegészítőkkel  a hangulata egyben nagyon romantikus is. Ez a semleges színpáros tökéletesen beleolvad a városi környezetbe, ráadás bónuszként kiemeli a természetes zöld színt. Akár kicsi, akár nagy a terasz, bátran kitehetünk klímatűrő növényeket, melyek társságában a paradicsomban érezhetjük magunkat. Az örökzöld törpe mirtuszlonc vagy a buxus és a csenkesz  tökéletes választás! Válassz burkolatnak kő helyett FA TERASZBURKOLATOT  ! Tekintsd meg a Panman-fa teraszburkolat kínálatát.

 Itt mégtöbb terasz ötletet találsz városi stílusban!

 

A természet lágy ölén - Rusztikus stílusú terasz ötletek

Rusztikus teraszburkolat ötletek

Ha  a természet lágy ölén a természetes anyagokkal érhetünk el nagyon hangulatos és otthonos hatást. A terasz főleg természetes anyagokból, sziklakövekből fából és fémből készült. A hasonló rusztikus hatás kedvéért érdemes egyenes lambéria helyett választani RÖNKPROFILÚ VAGY VÍZVETŐS FA LAMBÉRIÁT .  Válassz fa teraszburkolatot, fa vagy rattan bútort pihenőhelynek.

Itt mégtöbb terasz ötletet találsz rusztikus stílusban!


x-
--
»