Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató

Esztergomi vár - Fehér torony (2008)

Védőtető építése rétegragasztott gerendákból és fűrészanyagból

A torony lapos teteje kilátó terasz volt, amit bezártak a rossz körülmények miatt. Az a döntés született, hogy a beázásveszély elkerülése érdekében egy védőtetőt és egy toronyszerű lefedést kapjon a lakótorony.

A kivitelezett tetőszerkezet nemcsak védi mostmár a beázástól a műemléket, de kibővíti a kilátásra alkalmas terek számát és egy egyedülálló panoráma teraszfunkciót biztosít.

Műemlék helyreállítás

Veszprémi Gulya - dombi Kiskilátó (2007)

Kilátó építése rétegragasztott gerendákból és fűrészanyagból

Veszprém Magyarország legszebb települései közé tartozik. Domborzata, természeti környezete, valamint épített öröksége egyaránt csodálatra méltó. Turisták ezrei látogatják, legnagyobb élményként pedig a város egészének és egyes részleteinek látványát emlegetik.

Ennek köszönhetően indult kezdeményezés a városvezetés részéről a Gulya-dombi Kiskilátó építésére, melyet örömmel végeztünk.

Közszolgálati kivitelezés

Lovarda - Veresegyháza

Fa szerkezetű lovarda építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból.

A fa szekezetű csarnokok, fedett lovardák és lovas arénák építése során nemcsak a technikai paraméterek ismerete lényeges, hanem  a lovak és lovasok kényelmi igényei- és biztonsági szempontjai is.

Mindezek figyelembevételével, s a több éves kivitelezési tapasztalatunknak, valamint az általunk gyártott magasminőségű anyagoknak köszönhetően épülhetett meg Veresegyházán ez a hatalmas lovascsarnok is.

Közszolgálati kivitelezés  

Lovarda - Belgium

Fa szerkezetű lovarda építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból.

A fa szerkezetű csarnokok, fedett lovardák és lovas arénák építése során nemcsak a technikai paraméterek ismerete lényeges, hanem  a lovak és lovasok kényelmi igényei- és biztonsági szempontjai is.

Mindezek figyelembevételével, s a több éves kivitelezési tapasztalatunknak, valamint az általunk gyártott magasminőségű anyagoknak köszönhetően épülhetett meg Veresegyházán ez a hatalmas lovascsarnok is.

Közszolgálati kivitelezés   

Pékség, látogató központ és üzem - Lipót

Csarnok építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból.

A neves Lipóti Pékség ipari csarnokának építésében vehettünk részt. A hatalmas csarnokban üzemel a pékáruk gyártása, melyet személyesen is megtekinthetik a látogatók a látogató központból.  

A lipóti üzem 1992 óta működik, és a Lipóti Pékség teljes termékskálát gyártja. Elsődleges feladata, hogy ellássa a környékbeli élelmiszerboltokat, intézményeket és vendéglátó egységeket. A gyár kívül-belül megújult EU-s pályázati támogatással.

Ipari kivitelezés   

Könnyűszerkezetű lakóépület - Belgium

Fa szerkezetű lakóépület építése saját gyártású faanyagokból.

Könnyűszerkezetes lakóépület, melyet az általunk előállított fűrészáruból építettümk meg. A lakóépület modern szerkezeti felépítésének köszönhetően gyorsan épülhetett fel, a megrendelő nagy örömére.

Az építés során szakértelemmel és a legjobb minőségű építőanyagokkal dolgoztunk, hogy egy lakható, hosszú élettartamú, minőségi házat adjunk át. 

Lakossági kivitelezés

Faházak építése

Faszerkezetű házak építése, saját gyártású faanyagokból.

XIX kerületi Wekerle kispiac építés

Piac építése saját gyártású faanyagokból.

2018-ban kezdődött és még folyamatban van. Az átépítés tervezésénél fontos szempont volt, hogy teljesüljön a helyi civilek régóta dédelgetett vágya is, hogy a megújuló piac alkalmas legyen kisebb közösségi események megtartására a nyitvatartási időn túl, valamint akadálymentesen lehessen megközelíteni. Ennek megfelelően elfogadott tervek alapján folyik a kivitelezés.

Közszolgálati kivitelezés

Pulai nyaraló felújítása

1825-ben épült kőház felújítása

Egy 1825-ben épült kőház felújítása. A pince feletti részben lakótér került kialakításra. Ehhez a faanyagot és a faanyag beépítését (gerendák, lambéria és hajópadló) a Pan-Manfa kft. biztosította.

Lakossági kivitelezés

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Tel: +36 30 458 2134
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Pesti út 278.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: